1276442083_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1276442120_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Raparperihilloke:

100g omenaa pieninä kuutioina

100g raparperia pieninä kuutioina

1,5 dl vettä

50 g hyytelösokeria

5 cm pätkä vaniljatankoa

Keitä aineksia viitisen minuuttia. Ota vaniljatanko pois, halkaise ja raaputa siemenet hillokkeeseen. Anna jäähtyä.

Myslipohja:

3 dl mysliä (minulla tässä omena-kanelimysli, rusinat poistettuina)

50 g sulaa margariinia

Jauha mysli tehosekoittimessa hienoksi, lisää sulatettu margariini. Levitä irtopohjavuuan pohjalle. Älä tiivistä taikinaa kovaa, vaan levittele se vain lusikalla.

Levitä noin 3/4 raparperihillokkeesta pohjan päälle. Laita jääkaappiin odottamaan.

Täyte:

2,5 dl vispikermaa

200 g rahkaa

60 g sokeria

2 tl vaniljasokeria

70 g Kultasuklaan valkosuklaata

Sulata suklaa.

Vaahdota kerma ja lisää sokerit, rahka ja sulatettu valkosuklaa.

Kaada massa pohjan ja hillokkeen päälle. Anna hyytyä jääkaapissa nelisen tuntia. Huom! Kakku pysyi hyvin koossa siitä huolimatta, etten käyttänyt lainkaan liivatetta ja suklaatakin oli aika vähän! Täyte oli ihanan pehmoista..♥

Levitä hyytyneen kakun pinnalle loput hillokkeesta ja koristele valkosuklaalla.